CFO

Functie: 
Je bent de spilfiguur binnen Jacops NV tussen de finance-afdeling en de business. Je beheert de volledige interne controlestructuur voor onze uiteenlopende projecten. Via verschillende databases (vb. ons ERP-pakket, track and trace-systeem, …) verzamel je de nodige gegevens die je verwerkt tot financiële project rapportering. Je brengt structuur aan en stelt KPI’s op. Je verzorgt zowel de rapportering naar de business toe als naar het management.

Door je hands-on aanpak ondersteun je onze projectleiders en business unit managers om hun dagdagelijkse werking bij te sturen. Aan de hand van heldere rapportering geef je hen maandelijks een overzicht van de vooruitgang binnen hun project. Je hebt voldoende people skills en maturiteit om onze projectleiders en business unit managers te challengen in hun dagelijkse werking. Je doet pro-actief aanbevelingen naar hen toe en reduceert onnodige kosten waar mogelijk.

Daarnaast sta je in voor de maandelijkse rapportering naar het management toe. Met je kritische blik bewaar je de controle over onze projecten. Je maakt kostprijsanalyses van projecten en staat in voor kostenraming en budgettering. Je identificeert kansen om kosten te besparen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de CFO en CEO.

Aan de hand van de controlling van onze projecten, verwerf je inzicht in de werking van ons bedrijf. Je hebt potentieel om mee te groeien met ons bedrijf en het is jouw ambitie om op financieel en fiscaal vlak ons financieel beleid te versterken, zowel strategisch als in de dagelijkse praktijk.

Daarnaast zorg je ervoor dat de implementatie van het nieuwe ERP-pakket vlot verloopt.

Profiel:
Je hebt een Master in een financiële of economische richting en je hebt reeds enkele jaren ervaring in een financiële functie. Je bent sterk in financiële rapportering en in het gebruik van analysetools.

Affiniteit met techniek of de bouwsector is een pluspunt.

Je beschikt over uitstekende kennis Excel. Kennis van het ERP-pakket Navision vormt een pluspunt.

Daarnaast heb je een goede kennis van het Nederlands en Frans, zowel schriftelijk als mondeling.

Je hebt een kritische, analytische geest en bent voldoende flexibel en dynamisch om in een projectgedreven organisatie steeds het overzicht te bewaren.

Je bent een teamplayer, hebt visie en bent gedreven door verbetering.

 

Wat wij bieden:
We bieden je een uitdagende functie waarbij je het financieel beleid van ons bedrijf vorm geeft.
We bieden je een marktconform salaris, aangevuld met extra-legale voordelen.

Plaats van tewerkstelling:

Voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor te Deerlijk